Pentru a depune un dosar de inscriere, trebuie să vă autentificați în aplicație, folosind opțiunea Autentificare din meniul din dreapta-sus. Dacă nu v-ați făcut încă un cont în aplicație, trebuie să vă înregistrați mai întâi, folosind opțiunea Înregistrare din meniul din dreapta-sus.

Anunțuri

Data Titlu Mesaj
21/07/2022 Afișare rezultate admitere Rezultatele la licență au fost afișate. Felicitări tuturor celor admiși. Locul trebuie confirmat indiferent de forma de finanțare (buget sau taxă), prin prezență fizică, la sediul facultății din str. Schitu Măgureanu nr. 9, în perioada 23 - 27 iulie 2022 (sâmbătă și duminică între orele 9,00 - 12,00 iar luni - miercuri între orele 9,00 - 14,00). De asemenea, vă reamintim faptul că după primul an de studiu, în funcție de notele obținute, are loc reclasificarea buget/taxă. Pentru mai multe informații, vă rugăm să urmăriți site-ul facultății.
16/07/2022 Important Sesiunea de înscrieri se va încheia astăzi. După afișarea rezultatelor, dacă doriți să rămâneți în cadrul facultății noastre, confirmarea locului este obligatorie indiferent de forma de finanțare la care ați fost admiși și indiferent de modalitatea de înscriere pe care ați ales-o. Vom reveni cu informații la momentul oportun. De asemenea, precizăm faptul că după primul an de studiu, în cadrul facultății noastre se va realiza reclasificarea buget/taxă, în funcție de media primului an de studiu. Urăm succes tuturor candidaților!
13/07/2022 Informare platformă înscrieri online Platforma pentru înscrierile online se va închide pe data de 15 iulie 2022, orele 23:59. Pentru a elimina riscul unui blocaj informatic în ultima zi de înscrieri, recomandăm candidaților să finalizeze și să trimită dosarul din timp. Înscrierile continuă și în ziua de 16 iulie, până la orele 12, la sediul facultății din Str. Schitu Măgureanu nr. 9.
04/07/2022 Bine ați venit la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială Platforma pentru înscrierile online este accesibilă până la data de 15 iulie 2022, orele 23:59. Recomandăm candidaților să finalizeze și să trimită dosarul până la această dată. Înscrierile continuă și în data de 16 iulie, până la orele 12, la sediul facultății din Str. Schitu Măgureanu nr. 9. Pentru a ocupa un loc la buget vă recomandăm să optați pentru mai multe specializări în cadrul facultății.